Wejdz na strone programu Pajacyk, ktorej celem jest zbieranie pieniedzy na dozywianie dzieci w calej Polsce. Kliknij w brzuszek pajacyka, a pomozesz nakarmic glodne dziecko.
Skarga na h@ admina robertow pewnego dnia napisałem skargę ale chcę zabrac mu admina to jest jakiś nie ogarnięty typ który zbanował mnie na forum powód ` nie wiem gdzie można zobaczyć stare bany piterek odbanował mnie wiec dowodu nie mam ale niewiem za co co to za powod ` i nie mów ze ktoś ci się na konto wkradł bo maminki mnie nie zbanowały. zbarac mu admina .
Dał mi bana powód ` piterek może znajdze w starych banach.
Wartość Otrzymane od Data Powód 1 robertow992009-12-28, 23:20twoje zbędne komentarze to żal, płacz i ból 1robertow992009-12-12, 22:37spam spam spam! nie pisz posta pod postem
Według mnie za bardzo się rządzisz niemająca żadnych przywilejów.
Wartość Otrzymane od Data Powód 1 robertow992009-12-28, 23:20twoje zbędne komentarze to żal, płacz i ból 1robertow992009-12-12, 22:37spam spam spam! nie pisz posta pod postem
Według mnie za bardzo się rządzisz niemająca żadnych przywilejów.
A admina nie zabierze się mu.
a ty myślisz ze jakieś masz prawa? pfff , wogóle widać ze nie czytałes co napisałem mówie ze miałem ostrzezenia ale pterek zdjął czytać nie umiesz?????.
Prosze nawet mam zapisane
Masz zakaz wstępu na forum !
Na swoim koncie masz ostrzeżeń: 6 o łącznej wartości: 6. Wartość po której użytkownik jest banowany to: 6
Ostatnie ostrzeżenie dostałeś: 2009-12-28, 23:21
za co nie wiem... widziałem kto mi dał bana ale za oc nie wiem.
tobie naprawdę mało? Niedługo naprawdę dostaniesz bana i się skończy. Ja Piotrka znam już szmat czasu także będzie wolał się prędzej pozbyć Ciebie niż mnie.
Czy tylko ja mam deja vu? Jeśli jeszcze raz będzie poruszony ten temat to wyciągnę ostateczne konsekwencje! Więc panowie uważajcie i mnie już nie irytujcie tym tematem bo uważam go za zamknięty.
Sorka ze jeszcze coś powiem jak już temat zamknięty to do d3.
Jeśli chcesz odrobić swoje winy zapraszam do działu "Pozbywanie się warnów/banów || Poradnik i wzór podania."
Dowiesz się tam co masz zrobić aby pozbyć się swoich warnów.